fredag 10 augusti 2018

VÄLKOMNA TILL ETT NYTT LÄSÅR 2018/2019

Välkomna till ett nytt läsår och skolstart!
Vi har haft en fantastisk sommar och jag hoppas att ni alla haft det skönt och riktigt bra! Fritids har varit öppet på Centralskolan hela sommaren, och nu är vi snart alla på plats.
Särskilt välkomna till våra Förskoleklasselever, våra elever som ska börja i åk 7 och till alla nya pedagoger som börjar hos oss. Vi "växer" och i år är vi en F-7 skola med ca 330 elever.

Skolstarten är måndagen den 20 augusti. Alla elever samlas på skolgården kl. 9.00 för en gemensam samling. Därefter fortsätter eleverna till sina respektive klassrum. Det är ordinarie tider som gäller för skolan den dagen. Fritids är öppet som vanligt för de som har det.


Första dagen får alla elever en mapp/kuvert med information om skolan, välkomstblad med mer info om skolan och om året. Vi ber er att läsa noggrant och dagen efter skicka tillbaka de papper som vi i skolan måste ha.

Ni som har specialkost, allergier, eller äter vegetariskt eller halal SKA anmäla det digitalt till Matenheten. Detta ska ske så fort som möjligt så eleven får rätt mat. Se tidigare blogg!


Kom ihåg att prenumerera på Rektors blogg, här finns aktuell information till elever och vårdnadshavare.

Varmt välkomna!

Carola 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar