lördag 16 juni 2018

TACK FÖR EN FANTASTISK SOMMARAVSLUTNING

TACK ALLA FÖR EN FANTASTISK SOMMARAVSLUTNING  


Vi träffades alla på skolgården för att avsluta läsåret och möta sommarlovet. Det gjorde vi med en inmarsch med trummor, sång av elever i åk 6, Philip som shufflade, tal och elevutmärkelser för Grundsärskolan och Centralskolan, Centralskolans sång, rosutdelning och avslutningsvis Den blomstertid nu kommer.

Det var helt fantastiskt vilken glädje och stolthet som vi alla visade!!! Det var också en del tårar som föll när det var dags för avsked. Några av våra elever i åk 6 börjar på andra skolor, men de flesta fortsätter på Centralskolan där vi ska "växa" till en F-9 skola.
TACK alla elever för ett bra läsår här på Centralskolan. Det är för er skull vi alla vill göra det så bra som möjligt.

TACK TACK TACK ALLA för det här läsåret. Här ser ni en STOLT rektor tillsammans med Ronja Nasser som fick årets Elevutmärkelse.
Ni kan läsa mer på Facebook under Sigtuna kommun, som också har filmat och lagt ut bild och text på Ronja https://www.facebook.com/sigtunakommun/

Här kommer Lite av det jag sa i mitt tal....
S som i STOLTHET
S som i SOL och SIMMA SÄKERT
S som i SOMMARLOV 
Sommarvädret är redan här med SOL. Med sol är det många som längtar till att bada och SIMMA. Och när vi badar och simmar så ska det självklart vara SÄKERT. För att känna sig säker behöver man öva vattenvana och SIMMA och klara SIMBORGARMÄRKET.
STOLTHET – Jag är otroligt stolt över att vara rektor på Centralskolan, stolt över våra elever, stolt över alla som arbetar här och stolt över vår verksamhet.
Stolt över vårt Elevråd som gjort ett fantastiskt arbete och varit med och påverkan och bestämt hur vi ska gör på Centralskolan
Stolt över allt bra arbete som görs på skolan och det vi utvecklar för att alla våra elever ska möta framtiden. 
JAG är så STOLT över ALLA som ARBETAR här, oavsett vad deras uppdrag är, är STOLTA över VÅR FINA CENTRALSKOLA. Stort TACK ALLA NI!!
TACK till alla föräldrar – för allt stöd ni ger era barn och oss på skolan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar