onsdag 28 september 2016

Till alla föräldrar - enkät från Skolinspektionen

Till  Föräldrar F-6 och elever i klass 5!
Alla landets skolor kommer att göra en enkät om ditt barns skola. Nu är det dags för oss på Centralskolan! Nedan kan ser du mer information om enkäten!
Det tar ca 10 min att fylla i enkäten. Vi tycker det är viktigt för vårt fortsatta utvecklingsarbete, att vi får veta vad vi gör bra och vad vi kan förbättra ytterligare!

Info från Skolinspektionen
Skolenkäten är en webbundersökning som ska besvaras den 26 september –  21 oktober 2016 av:
  • elever i grundskolans årskurs 5, 9 och gymnasiets år 2
  • vårdnadshavare till elever i grundskola och grundsärskola
  • Vårdnadshavare till elever i förskoleklassen genomförs senare under hösten med början den 7 november.
Enkätresultatet utgör dels ett viktigt underlag för Skolinspektionens tillsyn vars syfte är att bidra till en god utbildning i en trygg miljö, och dels kommer svaren från elever och  vårdnadshavare att sammanställas till statistik och överföras till Skolverkets informationstjänst för vårdnadshavare och elever. Resultaten kommer att presenteras i sammanställd form och kommer inte att lämnas ut på ett sådant sätt att enskilda personer kan ta skada.
Skolenkäten görs på alla landets skolor under en tvåårsperiod.Nu är det dags att genomföra Skolinspektionens enkät för skolår 1-6. Ni svarar på enkäten för ett av era barn om ni har flera barn här på skolan. Föräldrar till elever i Förskoleklassen får sin enkät senare under höstterminen.

Alla elever har fått detta papper hem! Där hittar du skolans kod för inloggningen till enkäten (uppe till höger där pennan ligger). Sen följer du instruktionerna som följer när du loggat in.
img_0452

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar