fredag 5 oktober 2018

START PÅ SKOLDAGEN OCH ATT KOMMA TIDIGT TILL SKOLAN - OCH GÅ HEM NÄR SKOLAN HAR SLUTAT

Hej!
Det är trevlig och bra att elever tycker om skolan och vill vara mycket i skolan. Dessvärre har det visat sig att många kommer väldigt tidigt till skolan på morgonen och det blir svårt att ha uppsikt överallt då. Det har också fått veta att det har varit lite "hårda tag" på fotbollsplanen och mobiler och spel inomhus långt tidigare än skolan börjar.

Följande gäller:

För de som har morgonfritids  - ingen skillnad emot nu. Samma rutiner gäller och efter frukosten går alla ut. Det finns då personal ute som är värdar och hjälper till. För dig som har fritids på eftermiddagen är det samma rutiner som vanligt för dig.

För de som börjar 9.00 på måndagar och 8.10 tisdag - fredag. Man kommer till skolan lagom till att det är dags att gå in. Det är öppet för er 10 min före lektionen börjar. Det är inte tillåtet att gå inomhus innan dess på morgonen. 

De elever som har studiestöd på måndag morgon 8.10 kommer till den lektionen som planerat.

När sista lektionen är avslutad för dagen är det dags att gå hem. Det är inte tillåtet att vara kvar på skolan och "hänga". Vi har sett att flera gör det, och det är inte okej. Det handlar om att skolan inte kan ta ansvar och ha tillsyn, likaså att det händer att det "försvinner" saker och att mobiler används inomhus.


Vi ber er att respektera detta för allas trevnad och trygghet. 


TACK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar