måndag 27 november 2017

FRITIDS PÅ JULLOVET ÄR PÅ TINGVALLASKOLAN

Fritidsverksamheten för Centralskolans elever är under jullovet 21/12 - 5/1 på Tingvallaskolan. Flytten till nya skolan och iordningställande kommer att här och då kan inga elever vara här av säkerhetsskäl.
Information om Jullovsfritids har gått ut och anmälan vill vi så fort som möjligt få in, både av de som ska gå och de som är lediga. Vi kommer att fördela personalen så några är på Tingvallaskolan och några är här.
Var EXTRA noggrann när du anmäler ditt barn, så att vi kan beställa rätta antal mat och planera aktiviteter på Tingvallaskolan

Måndagen den 8 januari är både skola och fritids stängt för gemensam studiedag. Vi kommer då att förbereda inför skolstarten.

Gemensam skolstart och invigning för våra elever är tisdagen den 9 januari kl. 9.00 på skolgården. Föräldrar är också varmt välkomna! Det är många som är nyfikna och undrar hur fin vår nya skola blir.
Det kommer också att bli en officiell invigning med politiker, förvaltningen och alla som på något sätt varit delaktiga i bygget. När den invigningen blir är ännu inte fastställt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar