onsdag 19 april 2017

PROGRAMMERA I SOMMAR - STIPENDIER FÖR LÄGER


Lär dig att programmera och utveckla det du redan kan i programmering. Det finns stipendier så att fler barn kan åka helt gratis till sommarens läger för digitalt skapande och lära sig eller utveckla sitt programmerande!
Lägret är inte kopplat till skolan på något sätt, men det är kul att denna möjlighet finns för främst tjejer i åldern 8-18 år. Läs gärna mer och tipsa dina vänner om det. 

Detta har kommit till mig från Hello World

Det finns stipendier så att fler barn kan åka helt gratis till sommarens läger för digitalt skapande och lära sig eller utveckla sitt programmerande!
I och med att barn utanför Stockholm åker gratis tåg med SJ, kommer vi att kunna välkomna barn från hela Sverige till lägret i sommar.

Barnen och deras föräldrar kan söka stipendierna här!

Läs mer om vårt läger som får barn och ungdomar att intressera sig för programmering och digitalt skapande på https://helloworld.se/

Och här en kort film som berättar mer om bakgrunden till lägret och varför det är så viktigt att få våra ungdomar intresserade av att vara med och skapa den alltmer digitala värld vi nu lever i.

Sprid gärna detta till kollegor och vänner och bekanta som har barn som skulle tycka att det vore fantastiskt att få en gratis lägervecka nu i sommar! Tack för att Du är med och ser till att fler barn i Sverige får en digital kompetens och på så sätt vara med och bidra till morgondagens samhälle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar